Έτοιμη για μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Νιούκαστλ! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «καρακάξες» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λιλ, Σβεν Μπότμαν!
Όπως αναφέρουν τα Μέσα του Νησιού, η Νιούκαστλ έκανε το κόλπο… γκρόσο και πλέον ο Μπότμαν βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει ποδοσφαιριστής της ομάδας του Έντι Χάου, με τους Σαουδάραβες να «κλέβουν» τον Ολλανδό μέσα από τα χέρια της Μίλαν!
Η αγγλική ομάδα αναμένεται να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια για τον Μπότμαν, ο οποίος πείστηκε με το πρότζεκτ του συλλόγου, απορρίπτοντας έτσι τη Μίλαν με την οποία είχε συμφωνήσει προφορικά από τον περασμένο Γενάρη!
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.