Πρωτοσέλιδο στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει η τελευταία εμφάνιση των διαδόχων του θρόνου, οι οποίοι παρακολουθούν από κοντά τον τελικό του Wimbledon.
Εκτός από τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στο Royal Box βρέθηκε και ο πρωτότοκος γιoς τους πρίγκιπας Τζορτζ με κουστούμι προκειμένου να παρακολουθήσει το αγαπημένο του άθλημα.
Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να… κάνει μια απίστευτη γκριμάτσα!
Ο τελικός του Wimbledon αποτελούσε παραδοσιακά για τους Βρετανούς ένας από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χώρας. Για τον λόγο αυτό πάντα στον τελικό παραβρίσκεται κάποιος μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Φέτος στον τελικό του Wimbledon αγωνίζονται ο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Νικ Κύργιο και εκεί βρέθηκαν προκειμένου να τους παρακολουθήσουν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τον 8χρονο γιo τους, πρίγκιπα Τζoρτζ.
Ο νεαρός διάδοχος του θρόνου, φόρεσε το κοστούμι του όπως κάνει σε κάθε επίσημη περίσταση και συνοδευόμενος από τους γονείς τους κάθισε στοRoyal Box για τον μεγάλο τελικό. Εκεί, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον συνάντησαν τον πρόεδρο του Wimbledon, Ian Hewitt, ο οποίος έσφιξε το χέρι του Τζορτζ.
Ο πρίγκιπας Τζορτζ της Αγγλίας θα γίνει 9 ετών στις 22 Ιουλίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.