Ο νεαρός τραγουδιστής από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου που βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδό του από το XFactor στο προηγούμενο live show, ανέβηκε στην σκηνή με ένα άκρως ερωτικό τραγούδι.
«Ήταν λίγο κάπως, αλλά συνεχίζω να είμαι φαν σου και θέλω να σε δω στον τελικό», είπε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ ο Ηλίας Ψινάκης συμπλήρωσε:
«Θα τον δεις στον τελικό. Είστε ένας από τους τοπ 3 που θα είναι στον τελικό, είστε καταπληκτικός, έχετε τρομερή μουσική παιδεία».
Προχώρησε όμως και σε μία αποκάλυψη σχετικά με το τραγούδι που δεν γνωρίζαμε.
Το κομμάτι αρχικά γράφτηκε για γνωστή τραγουδίστρια που δεν το ήθελε και στη συνέχεια δόθηκε στον Σάκη Ρουβά.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση