Διατεθειμένος να κάνει το μεγάλο «δώρο» που ψάχνει ο Τόμας Τούχελ είναι ο Τοντ Μπόλι.
Ο αμερικανός δισεκατομμυριούχος, που είναι πλέον ένας από τους ιδιοκτήτες της Τσέλσι, έχει αναλάβει το έργο των μεταγραφικών κινήσεων των Μπλε γι’ αυτό το καλοκαίρι και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να «κλείσει» ποδοσφαιριστές για το γερμανό τεχνικό.
Μία από τις περιπτώσεις αυτές είναι και ο Ματάις Ντε Λιχτ της Γιουβέντους. Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Ολλανδό πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο τα 40 εκατομμύρια και ο Τίμο Βέρνερ που πρότειναν έπεσαν στο… κενό.
Κι όμως, η Τσέλσι δεν είναι διατεθειμένη να τα παρατήσει, καθώς σύμφωνα με τους Ιταλούς ετοιμάζει ακόμη μια πρόταση.
Όπως αναφέρεται, οι Μπλε θα καταθέσουν μία νέα βελτιωμένη πρόταση 70 εκατομμυρίων ευρώ, συν κάποια μπόνους. Συνολικά το κόστος, μαζί με τα μπόνους, ξεπερνά τα 80 εκατομμύρια, με τους Μπλε πλέον να περιμένουν την απάντηση της ιταλικής ομάδας.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.
Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη όπου την Παρασκευή αντιμετωπίζει τη «Μπάρτσα» και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε -μεταξύ άλλων- για τον νέο συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις.