Σκιάθος: Ηλικιωμένος… εκσφενδονίστηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους έξω από το αεροδρόμιο
Εκατοντάδες άτομα καθημερινά καταγράφουν τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών
Τυχερός στάθηκε ένας 79χρονος, ο οποίος, ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό περιφραγμένο χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου, εκσφενδονίστηκε από τη δύναμη των αερίων των τουρμπίνων αεροσκάφους και έπεσε στο έδαφος.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη γύρω στη μία το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν τραυματίστηκε, έλαβε εξιτήριο.
Να σημειωθεί ότι, στο αεροδρόμιο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης της Σκιάθου, εκατοντάδες άτομα καθημερινά καταγράφουν τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροσκαφών που είναι εντυπωσιακές, καθώς πετούν σε απόσταση αναπνοής από τα κεφάλια των θεατών.
Δείτε βίντεο
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΑ’)
- Τελικός Κυπέλλου: ΑΕΚ – Ολυμπιακός «μάχονται» στο Καματερό για την κούπα
- Πρόεδρος της Ρουμανίας: Θεμέλιο ανάπτυξης φιλοσοφίας, επιστημών και τεχνών η ελληνική γλώσσα
- Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Ρωσία: Η FSB λέει ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε επιδρομές της Ρωσίας τη νύχτα
- «Οι Λέικερς ετοιμάζουν πακέτο ανταλλαγής για τον Αντετοκούνμπο»
- Το δίλημμα της χώρας είναι θεσμικότητα ή αντιθεσμικότητα και όχι «συστημισμός – αντισυστημισμός»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442