Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφιέρωσε το νταμπλ στον Γιώργο Πρίντεζη που αποχωρεί από την ενεργό δράση ενώ έκανε λόγο για μια δικαίωση για την προσπάθεια όλης της σεζόν.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας στην ΕΡΤ:
«Απόλυτη ευτυχία. Ήταν δικαίωση. Είχαμε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. Όλη τη χρονιά μίλησα πολύ εγώ τώρα είναι ώρα να μιλήσουν οι παίκτες και οι πρόεδροι. Η συνεκτικότητα της ομάδας ήταν το πιο σημαντικό. Το νοιάξιμο του ενός για τον άλλο. Είναι η ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Είναι το πιο αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των φιλάθλων. Μακάρι όλη η ζωή του να είναι τόσο γεμάτη όσο αυτά τα χρόνια. Η ομάδα έχει μεγάλη βάση. Είναι νωρίς όμως. Ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε καταφέρει. Αφιερώνω το νταμπλ στον Γιώργο Πρίντεζη. Αυτά που νιώθω είναι μέσα από την καρδιά μου».
Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ισχυρής Ραντνίτσκι με 16-14, την πέταξε εκτός Champions League, ενώ οι Πειραιώτες προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλό τους στα προημιτελικά του Champions League.
Σαφώς ανώτερος ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και με δύο νίκες προκρίθηκε για 7η φορά τελευταία 10 χρόνια σε τελικό Κυπέλλου. Αντίπαλος του δικεφάλου στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ.
Ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει πως η ομάδα του Σάρας είναι εκτός διεκδίκησης του Χέις-Ντέιβις, προσθέτοντας ότι Παναθηναϊκός και Χάποελ Τελ Αβίβ βελτίωσαν τις προσφορές τους προς τον Αμερικανό.