Ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι συνελήφθη στη Νάπα της Καλιφόρνια ως ύποπτος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Σύμφωνα με το TMZ, ο Πολ Πελόζι, 82 ετών, συνελήφθη για δύο κατηγορίες για το περιστατικό στη Νάπα της Καλιφόρνια, προχθές τα μεσάνυχτα.
Οι δύο κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος είναι οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και οδήγηση με περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα 0,08 ή περισσότερο.
Η εγγύησή του ορίστηκε στα 5.000 δολάρια. Η Νάνσι Πελόζι σύμφωνα με την Daily Mail δεν έχει ακόμη σχολιάσει τη σύλληψή του.
Δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτό, ενώ εκφώνησε ομιλία για την έναρξη της φοίτησης στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Brown στο Rhode Island την Κυριακή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας