Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από αρκετά χρόνια και θα αγωνιστεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Στόχος φυσικά για τους πράσινους είναι να καταφέρουν να μπουν στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ αναμένεται στο προσεχές διάστημα να γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι από την UEFA για να μπορέσει το τριφύλλι να χρησιμοποιήσει ως έδρα στα προκριματικά το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.
Συγκεκριμένα, ειδικό κλιμάκιο της UEFA αναμένεται να τσεκάρει την Λεωφόρο μέσα στην εβδομάδα ενόψει του τρίτου προκριματικού του Conference League, ενώ θα γίνει όποια αλλαγή απαιτηθεί προκειμένου να παίξει το τριφύλλι στην έδρα του και στα play-off αλλά και στους ομίλους εφόσον προκριθεί.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αισιόδοξοι ότι η Λεωφόρος θα πληροί της προϋποθέσεις για να παίξει η ομάδα, ενώ το όποιο πρόβλημα προκύψει από τον έλεγχο αναμένεται να ξεπεραστεί.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Η Εθνική μας προσπάθησε, είχε ευκαιρίες αλλά το κίνητρο της Παραγουάης και ο τρομερός Ενσίσο αποδείχθηκαν πιο σημαντικά οδηγώντας την σε νίκη (1-0) στο Καραϊσκάκη