Κόβετε σε λωρίδες το κρέας. Το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτετε το γλυκάνισο. Έπειτα το αλευρώνετε και το σοτάρετε σε καυτό λάδι.
Στη συνέχεια, προσθέτετε τα λαχανικά, τα οποία έχετε ήδη καθαρίσει και κόψει σε κύβους.
Σβήνετε το φαγητό με το χυμό λεμονιού και συμπληρώνετε λίγο νερό, χωρίς όμως να το σκεπάσετε μέχρι επάνω.
Σκεπάζετε το σκεύος και βράζετε τα υλικά για περίπου 20 λεπτά.
Όταν το φαγητό έχει χυλώσει, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος.
Εάν υπάρχει πολύ ζουμί στην κατσαρόλα, αφαιρείτε το κοτόπουλο, βράζετε τη σάλτσα μέχρι να φτάσει στην επιθυμητή ποσότητα και στη συνέχεια ρίχνετε την κρέμα γάλακτος.
Μπορείτε να συνοδεύσετε το κοτόπουλο με ρύζι ή πουρέ ή πατάτες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.