Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Σκύδρα, όταν το αγόρι 7 ετών τραυματίστηκε από καγκελόπορτα που ξεχαρβαλώθηκε και έπεσε πάνω του.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, το παιδί, συνοδευόμενο από τη μητέρα του πήγε να επισκεφτεί το σπίτι του παππού του. Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η καγκελόπορτα έπεσε πάνω του και το χτύπησε.
Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Έδεσσας και από εκεί, εχθές το βράδυ, στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων και φέρει τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα.
Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας