Σκύδρα: Διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο o ανήλικος που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων και φέρει τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα.
Διασωληνωμένος, σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 7χρονος στη Σκύδρα ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα.
Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Σκύδρα, όταν το αγόρι 7 ετών τραυματίστηκε από καγκελόπορτα που ξεχαρβαλώθηκε και έπεσε πάνω του.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, το παιδί, συνοδευόμενο από τη μητέρα του πήγε να επισκεφτεί το σπίτι του παππού του. Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η καγκελόπορτα έπεσε πάνω του και το χτύπησε.
Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Έδεσσας και από εκεί, εχθές το βράδυ, στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων και φέρει τραύματα στο κεφάλι και στον θώρακα.
Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.
Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442