«Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να έρθει σε επαφή με την Τζωρτζίνα, έπρεπε να είναι μακριά του για να μην μιλήσει. Μεθόδευσε την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο. Ησύχασε η Ρούλα γιατί η Τζωρτζίνα είχε ήδη καταδικαστεί σε τετραπληγία, διότι το παιδί πλέον δεν μπορούσε να μιλήσει».
Το παραπάνω ανέφερε σήμερα ο δημοσιογράφος Γιώργος Αναστασόπουλος από την εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο οποίος δήλωσε ότι «Η Τζωρτζίνα ήταν καταδικασμένη να πεθάνει».
«Η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα»
Ο ίδιος ανέφερε πως «η Τζωρτζίνα είχε μιλήσει» χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον τα είχε πει. Ο ίδιος και συμπλήρωσε μετά από ερώτηση που δέχτηκε «η Ρούλα δεν ήθελε ο Μάνος να δει τη Τζωρτζίνα για να μην του πει τι είδε με την Ίριδα».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας