Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ιδιαίτερη είναι η 1η Μαΐου για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την οικογένειά της, καθώς σαν σήμερα, πριν από εννέα χρόνια, γέννησε το πρώτο της παιδάκι τη Νάγια, καρπό του έρωτά της με τον Θέμη Σοφό.
Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε να της ευχηθεί «χρόνια πολλά» και το έκανε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες και έγραψε το εξής κείμενο:
«Σας εύχομαι καλό μήνα. Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα ..μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή. Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω. Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά.
Όλα άλλαξαν. Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα αν και το έβλεπα για πρώτη φορά …το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα. Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλιά σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας».
Σημειώνεται πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει άλλα δύο παιδιά. Τη Μαίρη και τον Γιάννη.