Με VAR τα ημιτελικά του Conference League
Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (22/4) πως στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League θα υπάρξει κανονικά η χρήση του VAR.
Η UEFA ανακοίνωσε ότι το VAR (video assistant referee) θα χρησιμοποιηθεί από στους ημιτελικούς του Europa Conference League, της μοναδικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου δεν χρησιμοποιήθηκε αυτή η τεχνολογία, την τρέχουσα σεζόν.
Το VAR θα χρησιμοποιηθεί και στον τελικό αυτού της διοργάνωσης, που θα γίνει στα Τίρανα της Αλβανίας στις 25 Μαΐου.
«Η πιθανή παρουσία του VAR από τους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης την επόμενη σεζόν βρίσκεται υπό μελέτη», πρόσθεσε η UEFA σε σχετική της ανακοίνωση.
Στα ημιτελικά του Europa Conference League η Φέγενορντ θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ και η Λέστερ τη Ρόμα στις 28 Απριλίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για τις 5 Μαΐου.
- Επιστροφή στην «υρωπαϊκή «δράση» για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Ολυμπιακός: Tα σενάρια πρόκρισης και τα κριτήρια ισοβαθμίας στο Champions League
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Νιούκαστλ – Αϊντχόφεν 3-0: Για 8άδα οι Άγγλοι, θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό (vid)
- Η βαθμολογία της League Phase του Champions League μετά την 7η αγωνιστική (pic)
- Τσέλσι – Πάφος 1-0: «Μπλε» για απευθείας πρόκριση και «δώρο» στον Ολυμπιακό (vid)
- Γιουβέντους-Μπενφίκα 2-0: Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στα πλέι οφ, ο Παυλίδης γλίστρησε και έχασε πέναλτι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442