Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθεν της, καθώς δεν είναι ευχαριστημένη από τις εμφανίσεις των Μαγκουάιρ και Λίντελοφ, και θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση ενός αμυντικού, επιμένοντας για τον Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ.
Οι «κόκκινοι διαβόλοι» είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές της απαιτήσεις για την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού διεθνή άσου, τον οποίο δεν μπόρεσαν ν’ αποκτήσουν το περασμένο καλοκαίρι.
Ο Τόρες έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 65 εκατ. ευρώ, ποσό που η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να το επενδύσει για να πάρει τα δικαιώματα του από το «κίτρινο υποβρύχιο», όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Manchester Evening News».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και ήταν εμφανές το πόσο χαρούμενος ήταν που αγωνίστηκε μετά από τόσο καιρό νιώθοντας καλά το κορμί του.