Ο Λαμόνικα στο Game 2 του Ολυμπιακού με τη Μονακό
Ο Λουίτζι Λαμόνικα θα διευθύνει τη 2η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για το Βελιγράδι, καθώς έκανε… πλάκα στη Μονακό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και πήρε το προβάδισμα.
Πλέον οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο δεύτερο παιχνίδι, για το οποίο η Euroleague γνωστοποίησε σήμερα τους διαιτητές.
Όπως έγινε γνωστό, οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία) ορίστηκαν από τη διοργανώτρια αρχή για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ.
- Φιλικό στο Παγκρήτιο για την Εθνική Ελλάδας τον Ιούνιο
- Όλιβερ και Πινέιρο: Ο ένας χειρότερος από τον άλλον οι απαράδεκτοι διαιτητές του Ροσέτι
- Χωρίς Εμπαπέ η Ρεάλ κόντρα στη Μπενφίκα
- Εξανεμίζονται τα όνειρα του Νεϊμάρ για Μουντιάλ: «Ο Αντσελότι δεν θα τον καλέσει στα φιλικά»
- Η ανάλυση της Super League για τους αγωνιστικούς χώρους: «Σε άριστη κατάσταση»
- Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League
- «Αξιολύπητος ζηλιάρης»: Απίθανο ξέσπασμα του Λάρκιν για τα σχόλια του Κουτλουάι για τον τραυματισμό του (pics)
- Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά: «Ο Θρύλος ανήκει στο Champions League»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442