Ο Παναθηναϊκός, μετά και τη νίκη του επί του Ολυμπιακού, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα εκ των έξι στα πλέι-οφ και έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε τέρμα του Αϊτόρ.
Οι Πράσινοι έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη με το τρίποντο κόντρα στους Ερυθρόλευκους, και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν έχουν στο χέρι τους μια θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Europa Conference League της νέας σεζόν.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει πολύ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, κάτι που αποτυπώνεται και στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ, όπου βρίσκεται μόνη πρώτη και αήττητη μετά το πρώτο μισό του μίνι πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός μετρά δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες και έχει μαζέψει 9 βαθμούς, με τον Άρη να ακολουθεί με 8.
Οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ένα ματς λιγότερο, αλλά μόνο ο ΠΑΟΚ (στους 6 βαθμούς) -που πάντως έχει ηττηθεί από το Τριφύλλι» στη Λεωφόρο- θα μπορούσε να φθάσει τους Πράσινους με νίκη στο αναβληθέν ματς με τον Ολυμπιακό.
ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ παίζουν σήμερα σε έναν «τελικό» για την Ένωση, που απογοητεύει και στα πλέι-οφ, έχοντας πάρει μόλις 2 βαθμούς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.