Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι, νικήσαμε δίκαια»

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι, νικήσαμε δίκαια»

Στην παρουσία του κόσμου στη Λεωφόρο στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μιλάει στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι και να στέκεται στην ευθύνη που έχει η ομάδα του προς τον κόσμο όταν γεμίζει το γήπεδο.

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς: «Είναι πολύ σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε με μια ομάδα που είχε τη διαφορά και το πλεονέκτημα γι ητν κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα πειθαρχημένο παιχνίδι. Δεν ήταν όμορφο ματς, δεν είχε φάσεις. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε, σε μια κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, δείξαμε ότι είχαμε καλύτερη διάθεση από τον Ολυμπιακό».

Για το ότι πανηγύρισε με τον κόσμο: «Κάθε φορά που γεμίζει η Λεωφόρος αισθανόμαστε ευθύνες. Χαίρομαι που θα φύγουν χαρούμενοι σήμερα. Αυτή είναι η ουσία του ποδοσφαίρου. Να τους μαζέψεις και να φύγουν ικανοποιημένοι. Έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε, αλλά σήμερα νομίζω ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες τους».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024