Ο Άντονι Έντουαρντς αγωνίστηκε πρώτη φορά στην καριέρα του στα πλέι-οφ, όμως έμοιαζε σαν να έχει χρόνια πείρας στην πλάτη του, καθώς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη των Τίμπεργουλβς κόντρα στους Γκρίζλις στο Game 1 (117-130).
Ο Έντουαρντς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 36 πόντους και 6 ασίστ, ενώ από κοντά ακολούθησε ο Καρλ-Άντονι Τάουνς με 29 πόντους και 13 ριμπάουντ και ο Μαλίκ Μπίσλι με 23 πόντους.
Για τους Γκρίζλις ο Τζα Μοράντ είχε 32 πόντους, ο Ντίλον Μπρουκς 24 πόντους και ο Ντέσμοντ Μπέιν 17 πόντους.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Συνάντηση ανάμεσα στους Ρέγες, Χιμένεθ και Καρυπίδη προπονητικό κέντρο του Άρη με θέμα την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τις αποδεσμεύσεις, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα γενικότερα.