Ντέρμπι με συγκλονιστική εξέλιξη και φινάλε γκραν γκινιόλ, που έληξε ισόπαλο στην κανονική διάρκεια (12-12) και κρίθηκε τελικά στα πέναλτι ήταν ο δεύτερος ημιτελικός του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, στη Λάρισα. Ο ΝΟ Βουλιαγμένης υπέταξε τελικά τον πολύ μαχητικό Υδραϊκό στη ψυχοφθόρο διαδικασία, νίκησε με 16-14 (4-2 στα πέναλτι) και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αύριο Κυριακή (17/4, 19.00).
Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΝΟΒ Παναγιώτης Τζωρτζάτος απέκρουσε δύο πέναλτι στη διαδικασία που έκρινε τα πάντα (των Γιάνκοβιτς και Πρέκα), οι Βουλιαγμενιώτες ευστόχησαν σε όσα εκτέλεσαν, με τον Καλογερόπουλο να πετυχαίνει το τελευταίο που έκρινε τη νίκη – πρόκριση.
Έτσι ο ΝΟ Βουλιαγμένης θα αγωνιστεί στον 17ο τελικό στην ιστορία και θα διεκδικήσει το 5ο τρόπαιο απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο.
Συναρπαστικός, με πολλά γκολ και θέαμα ήταν ο δεύτερος ημιτελικός, πριν καταλήξει στα πέναλτι. Μαχητικός ο Υδραϊκός του Μάκη Βολτυράκη, με εκπληκτική εμφάνιση, μπλόκαρε τα ατού της ομάδας του Χρβόγε Κόλιανιν, που ήταν το φαβορί πριν από το ματς, αλλά αιφνιδιάστηκε και ήρθε σε δύσκολη θέση. Μετά από συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Υδραϊκός προηγήθηκε, αλλά ο Λόζινα ισοφάρισε 54 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε και έστειλε το ματς στα πέναλτι.
Η διακύμανση ήταν η εξής: 9-10 Σκουπάκης για ΝΟΒ, ριμπάουντ (4.50), 10-10 Θαλασσινός για Υδραϊκό π.π. (4.11), 10-11 Αρ. Χαλυβόπουλος ίσα (3.44), 11-11 Φώσκολος π.π. (3.18), 11-12 Πρέκας π.π. (2.19), 12-12 Λόζινα π.π. (0.54). Στην εκπνοή το σουτ του Αλαφραγκή για τον ΝΟΒ βρήκε στο δοκάρι.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Τσέλιε και τη σημασία που έχει για την Ένωση και το ελληνικό ποδόσφαιρο η νίκη και στον επαναληπτικό επί ελληνικού εδάφους.