Παρελθόν αποτελεί από το Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων ήταν αυτή που αποχώρησε την Τετάρτη (6/4) από το ριάλιτι επιβίωσης.
Από τότε η Βρισηίδα Ανδριώτου, με την οποία έκαναν κολλητή παρέα περνά δύσκολες ώρες.
Η ίδια, στο επεισόδιο του Σαββάτου (9/4), μιλώντας στην κάμερα «λύγισε».
Αναφέρθηκε στην αγαπημένη της φίλη και ξέσπασε σε κλάματα, σημειώνοντας: «Νομίζω το πιο δύσκολο συμβούλιο όλου του Survivor για εμένα ήταν αυτό, γιατί έφυγε η κολλητή μου. Έφυγε το στήριγμά μου. Δεν πίστευα πως θα φύγει. Πίστευα πως θα φύγω εγώ ή ο Κωνσταντίνος. Από την άλλη πίστευα πως θα φύγει ο Κωνσταντίνος, γιατί ο κόσμος… Τόσα έχουμε πει και τόσα έχει δει… Δεν κάνει τίποτα εδώ πέρα, ούτε στην καλύβα βοηθάει, ούτε στον πάγκο, ούτε νίκες φέρνει».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας