Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της όταν άκουσε για την υπόθεση της Πάτρας
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε μέσω Instagram, η παρουσιάστρια του MEGA.
Μια ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.
Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» Eξομολογήθηκε δημοσίως τι της είπε η κόρη της, Αλεξάνδρα, όταν άκουσε για την υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Συγκεκριμένα, σε Q&A τη ρώτησαν: «Σε ρώτησε η κόρη σου για το γεγονός στην Πάτρα; Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Με ρώτησαν».
Τότε, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε, πως πράγματι η Αλεξάνδρα την ρώτησε και αποκάλυψε την αντίδρασή της όταν την άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο σχετικά με το θέμα αυτό.
Έγραψε χαρακτηριστικά:
«Ναι με ρώτησε. Και μια φορά μίλαγα στο τηλέφωνο για την ιστορία και έλεγα, “πως μπορείς; Πως μπορείς να σκοτώνεις τα παιδιά σου; Πως το κάνεις;”. Σαφώς αναρωτιόμουνα και δεν απευθυνόμουν σε κάποιον, και τότε ήρθε η Αλεξάνδρα και μου φώναξε, “Πες της να σταματήσει, Πες της να μην το κάνει άλλο. Πες της το τώρα”».
Η ανάρτησή της

- «Μου απομένουν λίγες μέρες»
- Με την ένταξη της Βουλγαρίας στο ευρώ, πώς βλέπουν το νόμισμα τα άλλα 20 κράτη μέλη;
- Αγρότες: Αποφασίζουν σήμερα την τακτική τους για το ραντεβού με τον Μητσοτάκη
- Μαρία Σολωμού: «Όταν βγήκα και είπα ότι είχα 3 συντρόφους, έπεσαν να με φάνε»
- Ο Μπενίτεθ διαβάζει τη μάχη του τίτλου
- Περιστέρι: Χωρίς τις αισθήσεις της ηλικιωμένη μετά από φωτιά σε κουζίνα διαμερίσματος
- Ο Ντραγκόφσκι αφήνει τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει Πολωνία
- Φουντώνει το κύμα οργής στο Ιράν – Προειδοποιήσεις για ώρα μηδέν από Τραμπ και Χαμενεΐ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 10.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442