Την στιγμή που ένας εξαγριωμένος άνδρας φαίνεται να ρίχνει μία μολότοφ στους τοίχους του Κρεμλίνου στη Μόσχα κατέγραψε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Το βίντεο δείχνει τον άνδρα, ο οποίος δεν έχει αναγνωριστεί, να φωνάζει οργισμένος έξω από τους κόκκινους τοίχους του Κρεμλίνου.
Η λήψη ανήκει σε διερχόμενο πολίτη και κατεγράφη σε μία στιγμή που οι συλλήψεις στη Ρωσία για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της εισβολής στην Ουκρανία υπολογίζονται σε περίπου 15.000, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων OVD-Info.
Πηγή: DailyMail
Την προηγούμενη εβδομάδα, 467 άτομα συνελήφθησαν στη Μόσχα σε μία μόνο διαδήλωση κατά της εισβολής, καθώς η Μόσχα προσπαθεί να πατάξει τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες.
Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, ο οποίος ήταν παρών σε διαδήλωση στην πρωτεύουσα Μόσχα την Κυριακή, έγινε μάρτυρας τουλάχιστον δώδεκα συλλήψεων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας