Μπαρτζώκας: «Απλά μία νίκη κανονικής περιόδου»
Μετρημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρά την εκπληκτική εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε προσγειωμένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς.
Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε πως πρόκειται απλά για μία νίκη στην κανονική περίοδο και τίποτα περισσότερο.
«Το κίνητρο είναι πάντα υψηλό. Παίξαμε πολύ καλά, όμως είναι απλά μία νίκη στην κανονική περίοδο. Εντάξει, με τον Παναθηναϊκό είναι κάπως αλλιώς, αλλά κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι μας στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν».
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
- Δίκη Μαραντόνα: Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή στην καρδιά του θρύλου της μπάλας
- Ο Μπαρτζώκας αποθεώθηκε από μικρή φίλη του Ολυμπιακού στο Πριγκιπάτο (vid)
- Super League: Η ΚΕΔ όρισε τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ο Όσμερς σφυρίζει στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442