Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Θρίλερ με νεκρό Ουκρανό μεγιστάνα που είχε σχέσεις με τη Ρωσία

Βρετανία: Θρίλερ με νεκρό Ουκρανό μεγιστάνα που είχε σχέσεις με τη Ρωσία

Οι Βρετανικές αρχές έχουν κληθεί να λύσουν έναν παράξενο γρίφο. Τον ξαφνικό θάνατο Ουκρανού μεγιστάνα που ζούσε στη Βρετανία και ο οποίος είχε σχέσεις με τη Ρωσία.

Ο 66χρονος Μικαίλ Γουότφορντ βρέθηκε κρεμασμένος στην έπαυλη του στο Σαρέϊ στη νοτιοδυτική Αγγλία. Αρχικά όλοι υπέθεσαν ότι αυτοκτόνησε, όμως άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, αφήνουν να εννοηθεί ότι μόνο αυτοκτονία δεν είναι ο θάνατος του και εμπλέκουν τη Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Οικογενειακός του φίλος δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Το μυαλό του είχε επηρεαστεί από τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Ο χρόνος του θανάτου όμως και της εισβολής στην Ουκρανία, σίγουρα δεν είναι τυχαία».

Ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Ο θάνατός του προκαλεί ερωτήματα. Ειδικά μάλιστα μετά από τους άλλους ύποπτους θανάτους Ρώσων που έχουν υπάρξει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι λογικό να υπάρχουν εικασίες».

Όπως αναφέρει το BBC αν και η επίσημη εκδοχή είναι η αυτοκτονία, η αστυνομία συνεχίζει να ερεύνά τον θάνατο του

Ποιος ήταν

Ο Μικαίλ ήταν 66 ετών. Γεννήθηκε στη Σοβιετική Ένωση και το επίθετο του δεν ήταν Γουότφορντ αλλά Τολστοσέγια. Έκανε λεφτά όπως τόσοι άλλοι μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.

Οι επιχειρήσεις του είχαν να κάνουν με το πετρέλαιο αλλά και με το φυσικό αέριο, ενώ πρόσφατα είχε αρχίσει να δραστηριοποιείται και στην αγορά ακινήτων σε όλη τη Βρετανία. Ήταν παντρεμένος με την Τζέιν, μια Εσθονή και είχαν αποκτήσει δυο παιδιά. Άλλαξε το επίθετο του

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024