Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο επιζητεί να ενισχύσει την αεράμυνα
Σε συζητήσεις με τους συμμάχους της η Ουκρανία
Η Ουκρανία βρίσκεται σε συζητήσεις με συμμάχους για το πώς να ενισχύσει την αεροπορική της άμυνα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα όταν ρωτήθηκε αν το ΝΑΤΟ πρέπει να δημιουργήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για να βοηθήσει τη χώρα μετά τη ρωσική εισβολή.
«Ό,τι μπορούν να μας βοηθήσουν τώρα – είναι καλύτερα να μας βοηθήσουν τώρα παρά να βρεθούν αργότερα κατά μέτωπο αντιμέτωποι με τον (Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ) Πούτιν», είπε ο Κουλέμπα σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.
«Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε ότι το ΝΑΤΟ θα βρεθεί σε πόλεμο με τη Ρωσία λόγω της Ουκρανίας. Εάν η Ρωσία νικήσει – είστε οι επόμενοι»
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Νέα Ζηλανδία: Ύστερα από αναμονή ημερών ανακτήθηκε αυγό Φαμπερζέ που είχε… καταπιεί κλέφτης
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
- Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για μπούλινγκ σε συμμαθήτριά τους
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τα καλά από το σκάσιμο μιας «φούσκας» πολλών τρισ. ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442