Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Δολοφονήθηκε πριν μία εβδομάδα ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας
Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη με πολλές αποκαλύψεις
Ο δικηγόρος της συζύγου του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή, Γιάννης Μαρακάκης, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι», για την συνέχεια της δίκης αλλά και για την δολοφονία του βασικού μάρτυρος κατηγορίας.
«Συνεχίζεται τη Δευτέρα η δίκη σε δεύτερο βαθμό, κατά των δύο κατηγορουμένων, ο οποίοι έχουν καταδικαστεί, ο ένας μεν ο αυτουργός με ισόβια, και ο άλλος με κάθειρξη 10 ετών για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή το 2018 στη Βούλα»,
»Ο δολοφονηθείς μάρτυρας, δεν είχε κληθεί τώρα, είχε ήδη εισφέρει με την κατάθεσή του στην δίκη, όμως ήταν ο άνθρωπος που ήταν στο βασικό περιβάλλον των δραστών και είχε αναγνωρίσει το άτομο που δολοφόνησε τον Γιάννη Μακρή. Είναι σε κοντινό σημείο η δολοφονία του μάρτυρα και το γεγονός ότι ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό»
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε προσπαθούν να φιλτράρουν τις επικοινωνίες του εκτελεστή, για να δουν κατά πόσο συνδέονται τα δύο γεγονότα», δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.
Δείτε το βίντεο
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ
- Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά από αφυγραντήρα σε διαμέρισμα – Κάηκε ολοσχερώς
- Ζαχαριάδης: Σιωπή από τους εγχώριους τραμπιστές εντός και εκτός ΝΔ για τις ρατσιστικές αθλιότητες του Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442