Ελισάβετ Καρυπίδου: «Λύγισε» μιλώντας για την δολοφονία του Τάσου Μπερδέση
Η Ελισάβετ Καρυπίδου δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνηση της
Αίσθηση είχε προκαλέσει η δολοφονία του Τάσου Μπερδέση το πρωί της Δευτέρας 31/05/2021 στη Βάρη από αγνώστους.
Η Ελισάβετ Καρυπίδου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε και για τον σύντροφό της, Τάσο Μπερδέση, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από οκτώ μήνες.
«Το παλεύω. Προσπαθώ. Δεν έχω άλλη επιλογή ούτε έχω άλλη επιλογή. Δεν είμαι συνειδητοποιημένη πλήρως στο τι μου συμβαίνει μέχρι σήμερα. Έχουν περάσει 8 μήνες από τότε» ανέφερε η νεαρή κοπέλα για τον θάνατο του Τάσου Μπερδέση, η οποία όμως όταν ρωτήθηκε για το τι θυμάται από εκείνον δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.
Δείτε το βίντεο
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
- Κωνσταντινούπολη: 11 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στο ισραηλινό προξενείο
- Το μήνυμα του Ταρέμι για την εκεχειρία στον πόλεμο: «Να ζήσει το Ιράν»
- Ποιες πλατφόρμες απαγορεύονται και ποιες επιτρέπονται για τους κάτω των 15 – Οι νέοι κανόνες στα social media
- Ιράν: ένας πόλεμος που ο Τραμπ δεν μπορούσε (και δεν μπορεί) να κερδίσει
- Γιατί η Νικόλ Έγκερτ εγκατέλειψε το Baywatch όταν ήταν η κορυφαία σειρά του πλανήτη
- Δολιοφθορές στο δίκτυο δημοτικού φωτισμού καταγγέλλει Δημοτική Αρχή
- Κίνηση: Χάος στους δρόμους – «Κατακόκκινος» ο Κηφισός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)



































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)
































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442