Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Chase: Έπαθλο 12.000€ σε ένα εντυπωσιακό επεισόδιο

The Chase: Έπαθλο 12.000€ σε ένα εντυπωσιακό επεισόδιο

Τo επιτυχημένο «The Chase» καθηλώνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό με τα κυνηγητά γνώσεων, σημειώνοντας ανοδικά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

Ένα συναρπαστικό επεισόδιο του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA, «The Chase», παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το απόγευμα της Πέμπτης. Μετά από πολύ δυνατές «μονομαχίες» μεταξύ παικτών και Chaser, οι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν 12.000€, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί έως τώρα στο παιχνίδι.

Η Μαρία Μπεκατώρου συντόνισε την πιο αγωνιώδη καταδίωξη. Τέσσερις παίκτες, ο Σπύρος, η Νέλλη, ο Κωνσταντίνος και ο Λευτέρης, αναμετρήθηκαν με «Το Γεράκι» (Πάνος Δημάκης), έδειξαν τις γνώσεις τους και πέρασαν όλοι στον τελικό. Οι τρεις παίκτες παρέμειναν στα χρήματα που συγκέντρωσαν στον πρώτο γύρο, ενώ ο Κωνσταντίνος τόλμησε και αποδέχθηκε την υψηλή προσφορά του Chaser, η οποία ανήλθε στις 7.000€. Στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες, ως ομάδα πλέον, οπλισμένοι με τις γνώσεις και την καλή χημεία τους, διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον Chaser. Η καταδίωξη είχε σασπένς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και ολοκληρώθηκε με νίκη των παικτών, οι οποίοι κέρδισαν 12.000€.

Τo επιτυχημένο «The Chase» καθηλώνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό με τα κυνηγητά γνώσεων, σημειώνοντας ανοδικά, υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή ημέρα, όπου η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 17,2% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους ανδρικό κοινό μάλιστα, το «The Chase» άγγιξε το 25,1%.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024