Φιλιατρά: Σοκ οι αποκαλύψεις για τη 14χρονη που εξέδιδε η αδερφή της – Της έδινε χασίς πριν τα ραντεβού
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση στα Φιλιατρά, όπου μια 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της μαζί με τον φίλο της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως, έδιναν στο κορίτσι χασίς για να κάμπτουν την αντίστασή της.
Οι δύο σωματέμποροι χορηγούσαν χασίς στο ανήλικο κορίτσι πριν από τα ερωτικά ραντεβού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όπως προέκυψε μετά από κατάθεση της 14χρονης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και το επιβεβαίωσε και η 19χρονη αδερφή της.
Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το κορίτσι στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ερωτικό ραντεβού, η αδερφή της και ο 28χρονος Βούλγαρος θα έπαιρναν 20 ευρώ.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς της κοπέλας την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα σχέδια του ζευγαριού.
Πριν από λίγες ημέρες, ο 28χρονος και η 19χρονη φίλη του, η αδερφή του κοριτσιού, είχαν κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς, το πληροφορήθηκαν οι γονείς και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων και την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
Δείτε αναλυτικά
- Λάτσιο – Κόμο 0-3: Σαρωτική στη Ρώμη η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Australian Open 2026: Όλοι οι χορηγοί του Slam και η πραγματική αξία των συμφωνιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442