«Ξέσπασε» κατά του Απόστολου Τσιτσιπά ο άλλοτε κορυφαίος τενίστας του κόσμου και κάτοχος επτά τίτλων Grand Slam, Ματς Βιλάντερ.
Ο 57χρονος Σουηδός, νυν σχολιαστής του Eurosport, στάθηκε με δηλώσεις του στις παρατηρήσεις που δέχεται συχνά πυκνά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για παραβίαση των κανόνων από τον προπονητή και πατέρα του, Απόστολο, τονίζοντας ότι αυτό δεν κάνει καλό στον κορυφαίο Έλληνα πρωταθλητή.
«Ο πατέρας του κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει να το κάνει. Αν όχι, τότε να φύγει από την θέση του. Οφείλει ν΄ αφήσει τον Στέφανο να αντιμετωπίσει μόνος του κάθε κατάσταση στη διάρκεια του αγώνα.
Πριν το ματς, αλλά και μετά από αυτό, έχει το δικαίωμα να του πει ό,τι θέλει. Στη διάρκειά του, όμως, ο Στέφανος πρέπει και μπορεί να λύσει τα προβλήματα μόνος του. Δεν χρειάζονται τα λόγια του Απόστολου», υποστήριξε ο Βιλάντερ.
Πρόσθεσε ακόμη: «Πριν την έναρξη του 5ου σετ του αγώνα με τον Φριτς ο διαιτητής έκανε παρατηρήσεις στον Στέφανο. Του ζήτησε να πει στον πατέρα του ότι θα πρέπει να σταματήσει να του μιλά στη διάρκεια της αναμέτρησης.
Κι συτό έγινε κι ως δια μαγείας ο Στέφανος έπαιξε εξαιρετικά, έκανε το καλύτερό του σετ, νίκησε με 6-4 και προκρίθηκε. Αν προσπαθεί μόνος να βρίσκει λύσεις στους αγώνες του, κι αυτό μόνο καλύτερο μπορεί να τον κάνει.
Από την άλλη αν ακούει τον πατέρα του κάθε λίγο και λιγάκι να του λέει «κάνε εκείνο, κάνε το άλλο», τότε δε νομίζω πως θα μπορέσει να προχωρήσει. Σήμερα ήταν εξαιρετικός στο 5ο σετ, χωρίς τη βοήθεια του πατέρα του».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.