Σταματίνα Τσιμτσιλή – Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την περιπέτειά της με τον κοροναϊό
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε, μετά από τις ημέρες της καραντίνας, στο... σπίτι της! Τι ανέφερε;
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε δριμύτερη! Η ίδια μάλιστα εξήγησε ότι τα συμπτώματα που είχε ήταν ήπια και ευχήθηκε να το περάσει όλος ο κόσμος όσο πιο ήπια γίνεται.
«Παιδιά μου λείψατε. Νιώθω ότι έλειψα λίγο παρόλο που μου λείψατε πάρα πολύ και είναι δύσκολο να είσαι απομονωμένος. Η αλήθεια είναι ότι δε με πήρε κανείς από τον ΕΟΔΥ» είπε η παρουσιάστρια.
«Από ότι κατάλαβα πρέπει να πέρασα την Όμικρον. Έχει πιο ήπια συμπτώματα, αλλά δε σημαίνει πως το περνάνε όλοι ανώδυνα. Να σας ενημερώσω πως από το Σάββατο βγαίνω αρνητική στα self test. Χθες έκανα και rapid test και μοριακό. Σήμερα έκανα και rapid test εδώ και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day.
Δείτε το βίντεο
- Απόφαση – «καταπέλτης» για τα Τέμπη: Ευθύνες του δημοσίου για την τραγωδία και αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων
- Κρήτη: Ορατή από το Διάστημα η αφρικανική σκόνη που έπνιξε το νησί – Δορυφορική εικόνα
- Τέλος από την Εθνική Ιταλίας ο Γκατούζο
- ΠΟΥ: Μεγάλη ανησυχία του ΠΟΥ για τις επιθέσεις με στόχο εγκαταστάσεις υγείας στο Ιράν
- Καθημερινό Ημερολόγιο Σούπερ Προσφορών* στην Betsson
- Γρηγόρης Λαμπράκης: Ο άξιος βαλκανιονίκης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη για τον θάνατο του συζύγου της – «Δεν τον σκότωσα»
- Αρνητικό και το ΝΣΚ στη διενέργεια δημοψηφίσματος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442