Ούτε ο κορωνοϊός σταματά τη Μάντσεστερ Σίτι! Η πρωταθλήτρια της Premier League σημείωσε έσοδα ρεκόρ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν χωρίς φιλάθλους στο γήπεδο, λόγω της πανδημίας.
Ο σύλλογος κατέγραψε συνολικά έσοδα 569,8 εκατομμυρίων λιρών (780,23 εκατομμύρια δολάρια) για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος στην ετήσια έκθεση του, που δημοσιεύθηκε σήμερα (12/1).
Ο αριθμός ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ των 535,2 εκατομμυρίων λιρών που καταγράφηκε την αγωνιστική περίοδο 2018-19, την τελευταία «γεμάτη» σεζόν πριν «χτυπήσει» η πανδημία, ενώ πρόκειται για την τρίτη φορά σε πέντε σεζόν που σπάει το φράγμα των 500 εκατομμυρίων λιρών, καταγράφοντας κέρδη 2,4 εκατομμυρίων λιρών.
Τα έσοδα του συλλόγου μειώθηκαν κατά 98% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, αλλά αυτό αντισταθμίστηκε από τα κέρδη από άλλες ροές, με βασική τις μεταδόσεις που αυξήθηκαν κατά 56% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (297 εκατομμύρια λίρες). Επίσης, τα εμπορικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 10% στα 271,7 εκατομμύρια λίρες, χάρη σε νέους συνεργάτες όπως η Cadbury και η AxiTrader.
Τέλος, η Σίτι ανέφερε καθαρή απώλεια 126 εκατομμυρίων λιρών για τη σεζόν 2019-20, αφού σημείωσε κέρδη ρεκόρ άνω των 10 εκατομμυρίων λιρών το προηγούμενο έτος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει
Ο Μέχντι Ταρέμι ήταν ξανά ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί της Λεβερκούζεν, με τον Ιρανό φορ να τονίζει πως η ομάδα γνώριζε ότι με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να τα καταφέρει.
Απόλυτα ευχαριστημένος για το ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν, δήλωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων» στο Youtube.