Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για τη λύση του συμβολαίου του αριστερού αμυντικού Εμανουέλ Ινσούα με την ΑΕΚ, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από την Αλδοσίβι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΑΕΚ, αρχικά κατέληξε σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την λύση του συμβολαίου του. Ουσιαστικά μένουν μόνο να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ινσούα, για να μείνει ελεύθερος ο παίκτης.
Τώρα όσον αφορά τον Ινσούα από τη στιγμή που θα αποχωρήσει από την Ένωση αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Βελέζ, με την οποία άλλωστε έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.
Έτσι λοιπόν πέφτουν οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία της ΑΕΚ με τον Ινσούα με τους κιτρινόμαυρους να εξοικονομούν αρκετά χρήματα, καθώς ο Αργεντινός είχε συμβόλαιο για ενάμιση χρόνο ακόμα, με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.