Επικό blooper του Τόμπσον – Αφηρημένος, δεν είδε τον διαιτητή σωριάστηκαν στο παρκέ
Ο Κλέι Τόμπσον ζει στο έπακρο την επιστροφή του στο NBA, μόνο που κόντρα στους Γκρίζλις το παράκανε λίγο. Προχωρώντας στο παρκέ δεν είδε τον διαιτητή και σωριάστηκαν μαζί στο έδαφος, όταν έπεσε πάνω του.
Ο Κλέι Τόμπσον χαίρεται ξανά το μπάσκετ σαν μικρό παιδί, έχοντας επιστρέψει στα παρκέ μετά από περισσότερο από δύο χρόνια αποχής, όμως μέσα στον ζήλο του είναι λίγο απρόσεκτος.
Στην ήττα των Γουόριορς από τους Γκρίζλις με 116-108 πρωταγωνίστησε σε ένα σπάνιο blooper. Με την μπάλα στα χέρια του Κάρι και τους «Πολεμιστές» να ξεκινούν επίθεση, ήθελε να βρεθεί γρήγορα στο σωστό σημείο για να βοηθήσει.
Ξέχασε όμως μια μικρή λεπτομέρεια. Ενώ έτρεχε δεν είδε ότι ο διαιτητής βρισκόταν κοντά του κι έπεσε πάνω του πριν προλάβει να σταματήσει. Φυσικά δεν υπήρξε κάποια ποινή και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.