Ο επιθετικός της Σπόρτινκ Κάνσας Σίτι και πρώην του Ολυμπιακού, αλλά και του Λεβαδειακού, Άλαν Πουλίδο, θα χάσει τη σεζόν 2022, λόγω της επέμβασης που θα υποβληθεί στο γόνατο, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο αμερικανικός σύλλογος.
Ο 30χρονος στράικερ, θα χειρουργηθεί στο αριστερό του γόνατο την ερχόμενη Δευτέρα (17/01) και θα μείνει εκτός δράσης από 9-12 μήνες. Η εγχείρηση θα πραγματοποιηθεί από τον δρ. Μπερτ Μαντελμπάουμ και τον δρ. Κλιντ Σόουπ στο Λος Άντζελες.
Ο Πουλίδο μέτρησε 14 γκολ και 8 ασίστ σε 33 αγώνες (στους 26 ξεκίνησε) στη διάρκεια των δύο πρώτων σεζόν με το σύλλογο (2020 και 2021). Εκτός από την «θητεία» του στην Ελλάδα, έχει αγωνιστεί στη μεξικάνικη λίγκα, με τις Γκουανταλαχάρα (2016-2019) και Τίγκρες (2010-2014).
Μετρά 20 διεθνείς συμμετοχές με το Μεξικό, έχοντας σκοράρει 5 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 17 αναμετρήσεις, έχοντας 6 γκολ και 3 ασίστ.
Σε ηλικία μόλις 23 ετών, η Τρίνιτι Ρόντμαν αποξενωμένη κόρη του θρύλου του NBA Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο, μετά την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με την Washington Spirit.
LIVE: Ελλάδα – Ουγγαρία. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ελλάδα – Ουγγαρία για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και της Εθνικής, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIFPRO για τη σημασία και τη σπουδαιότητα που υπάρχει, ώστε οι ποδοσφαιριστές να ακολουθήσουν την ακαδημαϊκή, ξέχωρα από την αθλητική, καριέρα.
Ο Λανουά απέτυχε ως επικεφαλής της ΚΕΔ και δείχνει ότι δεν μπορεί να οδηγήσει την ελληνική διαιτησία στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και σε όσο δυνατόν λιγότερα παράπονα