Πρεμιέρα για την εθνική Γουινέας στο Κόπα Άφρικα του Καμερούν, με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας κόντρα στο Μαλάουι (18:00).
Ο Καμπά Ντιαβαρά ρίχνει από την αρχή στη… μάχη τον άσο του Ολυμπιακού, που ετοιμάζεται να μαγέψει στα γήπεδα του Καμερούν.
Με τον 21χρονο παίκτη… μπροστάρη, η Γουινέα θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στο Κόπα Άφρικα. Ο άσος του Ολυμπιακού θα γράψει σήμερα την 33η συμμετοχή του την εφετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, με τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων να είναι στραμμένα πάνω του.
Η ενδεκάδα της Γουινέας με… φόντο τον Αγκιμπού Καμαρά
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.