Μετά το κυριακάτικο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να συνεχίσουν τη δουλειά για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους.
Γι’ ακόμα μια φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου στάθηκε στον τομέα της τακτικής, τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της Δευτέρας (10.01) περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, ανάπτυξη με τελειώματα και συνολική αμυντική λειτουργία.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν και οι Νέλσον Ολιβέιρα-Λούκας Τέιλορ.
Η επόμενη προπόνηση του Δικεφάλου του βορρά είναι την Τρίτη (11.01) στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.