Με μία απουσία ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/1) το «Τι Λες Τώρα».
Συγκεκριμένα, από το πάνελ λείπει η Μαρία Ηλιάκη, με την Ελένη Βουλγαράκη να έχει πάρει τη θέση της.
Όπως έκανε γνωστό η Κατερίνα Καραβάτου η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στον κοροναϊό και βρίσκεται σπίτι της.
«Το Μαράκι μας βγήκε θετικό στον κοροναϊό σήμερα το πρωί. Περιμένουμε και το μοριακό, αλλά επειδή έχουν βγει δύο ράπιντ θετικά, δεν είναι εδώ. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Μαράκι μου, τα φιλιά μας», είπε χαρακτηριστικά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας