Premier League – Ανάσα για Λιντς- Πάρτι της Μπράιτον στο Γκούντισον Παρκ
Με το… δεξί μπήκε η Μπραίτον στο 2022 η οποία έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Έβερτον. Νίκη «χρυσάφι» για την Λίντς απέναντι στην σκληροτράχηλη Μπέρνλι, τρίποντο με ανατροπή για την Μπρέντφορντ απέναντι στην Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.
Με το… δεξί μπήκε η Μπραίτον στο 2022 η οποία έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Έβερτον. Νίκη «χρυσάφι» για την Λίντς απέναντι στην σκληροτράχηλη Μπέρνλι, τρίποντο με ανατροπή για την Μπρέντφορντ απέναντι στην Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.
Σπουδαίο διπλό για την Μπραίτον στο Γκούντισον Παρκ
Με τον πιο ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2022 η ομάδα της Μπραίτον με τους «γλάρους» να φέυγουν με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Έβερτον με 3-2. Με το καλημέρα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Μακάλιστερ στο τρίτο λεπτό. Λίγο αργότερα στο 21′ ο Μπέρν έκανε με κεφαλια το 2-0 για την ομάδα του, ενώ στο 25′ ο Καλβέρτ – Λιούιν έχασε την ευκαιρία να ξαναβάλει τα «ζαχαρωτά» στο ματς αστοχώντας σε χτύπημα πέναλτι.
Στην επανάληψη η Έβερτον πιέσε και κατάφερε να μειώσει με τον Γκόρντον στο 53′. Ο Μακάλιστερ με το δεύτερο του τέρμα στο 71′ εδωσε ξανά προβάδισμα ασφαλείας στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Γκόρτνον τέσσερα λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Λίντς κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο στο πρώτο της ματς για το νέο έτος επικρατώντας με 3-1 της Μπέρνλι. Σκόρερ για την ομάδα του Μπιέλσα Χάρισον(39′), Ντάλλας(77′), Τζείμς(92′), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά με εκτέλεση φάουλ ο Κορνέτ(54′). Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 19 βαθμούς και ξέφυγαν στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.
Η Μπρέντφορντ συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Αυτή την φορά οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να επικρατήσουν με ανατροπή της Άστον Βίλα και να πάρουν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο εν όψει της συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι προήγηθηκαν στο 16′ με τον Ντάνι Ινγκς, με τον Γουισά να φέρνει το ματς στα ίσα στο 41′ με εξαιρετικό αριστερό πλασέ. Την ολική ανατροπή έκανε ο Ρούρσλεφ στο 83′
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.