Η Νέα Ζηλανδία είναι η πρώτη χώρα του πλανήτη που υποδέχθηκε το 2022 και, όπως κάθε φορά, έδωσε το έναυσμα για τον ερχομό του νέου έτους στον κόσμο.
Οι πολίτες της Νέας Ζηλανδίας μπόρεσαν να συγκεντρωθούν μαζικά για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο και να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, καθώς οι περιορισμοί στη χώρα της Ωκεανίας χαλάρωσαν για την υποδοχή του 2022.
Το λιτό σόου με φώτα στη Harbour Bridge του Όκλαντ, μαζί με τα πυροτεχνήματα, ήταν αρκετά για να σπείρουν τον ενθουσιασμό στο πλήθος και τις ευχές για καλή χρονιά.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.