Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Η πρωτοχρονιά πλησιάζει και όλοι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο χρόνο γύρω από ένα τραπέζι, δεδομένου, ότι ο κοροναϊός και η νέα παραλλαγή Όμικρον δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.
Στο πλαίσιο αυτό, θυμηθήκαμε ένα γιορτινό τραπέζι από το μακρινό παρελθόν. Αυτό της οικογένειας Παπανδρέου.
Με σουβλάκια… υποδέχτηκαν το νέο χρόνο
Ο συγγραφέας και γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ανάρτησε πέρσι τέτοιες ημέρες, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο twitter από γιορτινές ημέρες, το 1966.
Στο οικογενειακό τραπέζι, απεικονίζονται ο παππούς του Γεώργιος Παπανδρέου, ο πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου, τα αδέλφια του Γιώργος, Αντρίκος και Σοφία καθώς και η μητέρα του, Μαργαρίτα.
Το εντυπωσιακό είναι πως το μενού σε αυτό οικογενειακό γιορτινό τραπέζι περιλάμβανε σουβλάκια.
Όπως έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου: «Μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες: Ήταν τέτοιες γιορτινές ημέρες, το 1966 θαρρώ. Οικογενειακά… τρώγοντας σουβλάκια! *Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη! #2020NewYear»
Μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες: Ήταν τέτοιες γιορτινές ημέρες, το 1966 θαρρώ. Οικογενειακά… τρώγοντας σουβλάκια! *Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη! #2020NewYearpic.twitter.com/alNJAILDvq