Πανελλήνιο ρεκόρ και 7η η Εθνική στα 4Χ50 μικτή ομαδική mixed
Με πανελλήνιο ρεκόρ, ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα 4Χ50μ. μικτή ομαδική mixed την εξαιρετική παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα του Αμπου Ντάμπι.
Ο Απόστολος Χρήστου, η Μαρίλεια Δρασίδου, η Άννα Ντουντουνάκη και ο Ανδρέας Βαζαίος κατέλαβαν την έβδομη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με χρόνο 1:39.51, βελτιώνοντας το 1:40.28 που είχαν κάνει στον πρωινό προκριματικό.
Ηταν η πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια που ελληνική «σκυταλοδρομία» αγωνίστηκε σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 25άρας και συνολικά η πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια που η Ελλάδα πλασαρίστηκε στην οκτάδα ομαδικού αγωνίσματος, σε διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου (η τελευταία ήταν η συμμετοχή της 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου του Μόντρεαλ, το 2005).
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ολλανδία με 1:36.20, που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, με δεύτερες τις ΗΠΑ (1:37.04) και τρίτη την Ιταλία (1:37.29).
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου