Με πολλά προβλήματα διεξάγεται, και σήμερα Παρασκευή, η κυκλοφορία σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής.
Για ακόμη μια μέρα, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό. Iδιαίτερα στο ρεύμα προς Λαμία όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση από ύψος της Λένορμαν.
Δύσκολη κατάσταση και στην Κηφισίας, στο ύψος του Γηροκομείου, και στα δύο ρεύματα καθώς και στην άνοδο της Συγγρού στην έξοδο για Καλλιρόης.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας