Βυθίστηκαν αυτοκίνητα, ενώ δρόμοι έμειναν απροσπέλαστοι για ώρες στη Σκωτία λόγω της καταιγίδας «Μπάρα». Προβλήματα και με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Η καταιγίδα που έχει ονομαστεί Μπάρα πλήττει τη Σκωτία με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα στη χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναλυτικότερα, ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι έπληξαν τη Σκωτία την Τρίτη, ενώ προειδοποιήσεις για πλημμύρες εκδόθηκαν από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος της Σκωτίας.

16 προειδοποιήσεις σε ισχύ

Αυτοκίνητα έμειναν βυθισμένα για ώρες, ενώ οι δρόμοι είναι ακόμα απροσπέλαστοι μετά το πέρασμα της καταιγίδας “Μπάρα”. Κι ενώ η καταιγίδα απομακρύνεται, παραμένουν σε ισχύ 16 προειδοποιήσεις για πλημμύρες.

Εκατοντάδες σπίτια στη βόρεια και βορειοανατολική Σκωτία έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Οι νέες διακοπές ρεύματος ήρθαν λίγες μέρες αφότου αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που προκάλεσε η καταιγίδα Arwen τον περασμένο μήνα όταν και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο.

Ορισμένες σιδηροδρομικές υπηρεσίες επηρεάστηκαν επίσης, καθώς υπάρχουν ακυρώσεις σε δρομολόγια στα δυτικά της Σκωτίας και περιορισμοί ταχύτητας σε άλλες περιοχές.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr