Την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου θα γνωστοποιήσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Ρόμπερτ Λεβαντόφασκι.
Ο Πολωνός επιθετικός, θεωρεί ότι ο κύκλος του στους Πρωταθλητές Γερμανίας έχει ολοκληρωθεί και σύμφωνα με όσα αναφέρει η AS, ο κορυφαίος επιθετικός του κόσμου θέλει να αλλάξει παραστάσεις, με την Ρεάλ να περιμένει στην γωνία.
Μάλιστα, όσα αναφέρει το ισπανικό μέσο ενημέρωσης ο Λέβα καλοβλέπει την προοπτική της Βασίλισσας, και έχει ενημερώσει ήδη τον ατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, να κάνει ότι χρειάζεται για να μετακομίσει στην Μαδρίτη.
Η Ρεάλ από την πλευρά της, για την ενίσχυση της επιθετική της γραμμής είναι κοντά στο να ενεργοποιήσει την βόμβα με τον Κίλιαν Εμπαμπέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πέρα από την περίπτωση του Γάλλου επιθετικού έχει ψηλά στην μεταγραφική της λίστα και τον Ερλινγκ Χάαλαντ.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.