Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, κοντά στην κεντρική πύλη στρατοπέδου στην Πάτρα.
Ειδικότερα, κοντά σε κεντρικό φυλάκιο του στρατοπέδου ΚΕΤΧ σταμάτησαν δύο αυτοκίνητα, από τα οποία βγήκαν δύο άτομα που κρατούσαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, άμεσα σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο και κλήθηκε η αστυνομία.
Όταν έφτασε στο σημείο ξεκίνησε έρευνες, ωστόσο οι δράστες είχαν γίνει ήδη «καπνός».
19 κάλυκες
Στο σημείο εντοπίστηκαν συνολικά 19 κάλυκες, οι οποίοι ωστόσο προέρχονταν από αμολύβοτες σφαίρες.
Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έχουν ήδη κινηθεί διαδικασίες για την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας