Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Σασουόλο 1-3 : «Μπαμ» της Σασουόλο στο Μιλάνο και… δώρο στη Νάπολι

Μίλαν – Σασουόλο 1-3 : «Μπαμ» της Σασουόλο στο Μιλάνο και… δώρο στη Νάπολι

Η ομάδα του Κυριακόπουλου έκανε… πάρτι στο Σαν Σίρο, επικρατώντας της Μίλαν με 3-1. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους «Ροσονέρι» που κινδυνεύουν να απομακρυνθούν από την κορυφή.

«Φωτιά» στη μάχη του τίτλου έβαλε η Σασουόλο! Η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, άλωσε (1-3) το Σαν Σίρο, υποχρεώνοντας τη Μίλαν στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι «Ροσονέρι» παρέμειναν στη 2η θέση με 32 πόντους, αλλά νιώθουν την… καυτή ανάσα της Ίντερ, που έχει πλησιάσει στον έναν βαθμό. Το αποτέλεσμα του Σαν Σίρο είναι… δώρο για τη Νάπολι, καθώς το βράδυ υποδέχεται τη Λάτσιο, έχοντας την ευκαιρία να ξεφύγει στο +3 από το σύνολο του Πιόλι.

Στο 22ο λεπτό ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά και ο Ρομανιόλι με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η απάντηση της Σασουόλο ήταν άμεση, με τον Σκαμάκα να σημειώνει ένα υπέροχο τέρμα στο 24ο λεπτό για το 1-1.

Στο 33΄ και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Μίλαν, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κίερ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, με τη Σασουόλο να τους πληγώνει και τρίτη φορά. Στο 66ο λεπτό, ο Μπεράρντι… χόρεψε τον Ρομανιόλι και με ωραίο σουτ, νίκησε τον Μενιάν για το 1-3.

Στο 77ο λεπτό τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τη Μίλαν καθώς αποβλήθηκε ο Ρομανιόλι με απευθείας κόκκινη, με το 1-3 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (69’ Πελέγκρι), Κίερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Μπενασέρ (61’ Τονάλι), Μπακαγιόκο (46’ Κεσί), Σαλεμάκερς (80′ Καλουλού), Ντίαθ (46’ Μεσίας), Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κοσνίλι, Μίλντιρ, Αϊχάν, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Φρατέζι (80’ Αραουί), Λοπές, Ενρίκε (80’ Τραορέ), Μπεράρντι (80’ Τόλιαν), Σκαμάκα (59’ Ντεφρέλ), Ραζπαντόρι (90′ Κίρικες).

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024