Τις 150 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού συμπλήρωσε ο Μαντί Καμαρά. Και σε τι παιχνίδι… Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν «παρών» σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο ΟΑΚΑ, από όπου οι ερυθρόλευκοι έφυγαν με το διπλό, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-2.
Ο 24χρονος έκανε μία σχετική ανάρτηση στα social media και ευχαρίστησε την ομάδα του Πειραιά για τις 150 συμμετοχές του με τη φανέλα του συλλόγου.
Αναλυτικά το μήνυμα του Καμαρά:
«Περήφανος που έδωσα το 150ό μου αγώνα μου με αυτόν τον θρυλικό σύλλογο. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα όσα μου δώσατε από την πρώτη μέρα που τα βλέμματά μας συναντήθηκαν! Σας ευχαριστώ».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο