«Παρακμιακή» χαρακτήρισε η Μαρία Μπακοδήμου την κίνηση της Μάρας Μεϊμαρίδη στο προηγούμενο σόου να δώσει στην κριτική επιτροπή ματζούνια, ερωτικά φίλτρα και ακέφαλα κουκλάκια.
«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…
Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια» είπε σε αρκετά έντονο ύφος η Μαρία Μπακοδήμου.
Στο πλατό υπήρξε έντονη αμηχανία με τους κριτές να μην ξέρουν πώς να σχολιάσουν την εμφάνιση και την διαγωνιζόμενη να… πλέκει.
Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι «Να τη χαίρεσαι» της Δέσποινας Βανδή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας