Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεϊμάρ – «Ήρθα στην Παρί με στόχο να σηκώσω το τρόπαιο του Champions League»

Νεϊμάρ – «Ήρθα στην Παρί με στόχο να σηκώσω το τρόπαιο του Champions League»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Νεϊμάρ στην «Red Bull» μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και για την επιθυμία του να κατακτήσει το Champions League με την Παρί.

Ο Νεϊμάρ δεν έχει ξεκινήσει και πολύ καλά την φετινή χρονιά καθώς στα 8 παιχνίδια που έχει αγωνιστής σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει μόνο ένα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Red Bull» μίλησε για το ξεκίνημα του για το Λιονέλ Μέσι φυσικά που μετακόμισε φέτος στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και στην μεγάλη επιθυμία που έχει από τότε που πήγε στην ομάδα να κατακτήσει το Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νεϊμάρ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που έχω τον Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό είδωλο, κορυφαίος παίκτης και ιδιοφυΐα, αλλά και φίλος μου. Και όταν έχεις φίλους δίπλα σου, η καθημερινότητά σου είναι πιο ανάλαφρη και ήρεμη. Ελπίζουμε να γράψουμε ιστορία μαζί, όπως κάναμε στη Μπαρτσελόνα».

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Μάρκο Βεράτι. Ο Εμπαπέ είναι πολύ γρήγορος, νέος, είναι σπουδαίος παίκτης. Για το Βεράτι ήξερα ότι ήταν καλός, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλός και ιδιοφυΐα. Σήμερα μπορώ να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους χαφ με τους οποίους έχω παίξει, δίπλα στον Τσάβι και τον Ινιέστα».

«Θα ήταν απίστευτο. Ήρθα στην Παρί με στόχο να σηκώσω το τρόπαιο του Champions League. Αυτό προσπαθώ να κάνω από το 2017. Σήμερα η ομάδα μας έχει κάτι καινούργιο, υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες και εξακολουθούμε να προσαρμοζόμαστε μεταξύ μας. Μόλις συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον θα είμαστε πολύ δυνατοί συλλογικά και ατομικά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι. Θα ήταν απίστευτο να κάνουμε με την Παρί αυτό που κάναμε στη Μπαρτσελόνα».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024